KLÍMA SZERELÉS – TELEPÍTÉS

Egy lakossági klíma kiépítése, kültéri és beltéri egységek telepítése és beüzemelése átlagosan 3-4 órát vesz igénybe, beleértve a felszerelés után szükséges méréseket, esetleges utántöltést és takarítást. A szükséges munkaórák számát természetesen befolyásolja a szoba mérete, adottsága és persze a szükséges beltéri egységek száma. A beltéri egységek alaplapra történő felszerelését követően megkezdhető a hűtőköri csövek elvezetése, majd a kültéri egység felszerelése. Munkánk során esztétikus lekerekített kábelcsatornákat használunk. Munkatársaink a felszerelés során ipari porszívót használnak a fúrás során keletkezett törmelékek elszívására. Ennek ellenére kérjük a szerelés alatt az értékesebb berendezéseket távolítsák el a szerelés környezetéből, mivel az ugyan minimálisan, de kosszal jár. Cégünk garanciát vállal minden elvégzett munkára, így érdekünk, hogy csak minőségi klímaberendezéseket telepítsünk megrendelőink számára.

INGYENES FELMÉRÉS

Kiskunhalas és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenesen végezzük a klíma szerelés előtt szükséges egyedi igények felmérését. Ez alatt értendő a klímaberendezés márkája, szükséges teljesítmény felmérése és a telepítendő helyiség adottságaihoz mérten a típusválasztásban is segítünk az ideális választásban. Fontos tényező a megfelelő tápellátás, hogy a klíma ne terhelje túl az elektromos hálózatot. Ugyanilyen fontos a megfelelő kondenzvíz elvezetésének kiépítése is.

GYORSASÁG

A megrendelést követően, időpont egyeztetés után szakembereink a helyszínen telepítik az új klímát.

GARANCIA

Új klíma beszerelése esetén az általunk elvégzett munkára 3 év garanciát vállalunk, a kötelező karbantartások elvégzése mellett.

MINŐSÉG

Tekintve a garanciát csak minőségi gépeket, eszközöket és alapanyagot használunk munkánk során.